5 fejlesztési ötlet a kényszerszabadság idejére

5 fejlesztési ötlet a kényszerszabadság idejére

5 fejlesztési ötlet a kényszerszabadság idejére

Nincs hozzászólás a(z) 5 fejlesztési ötlet a kényszerszabadság idejére bejegyzéshez

1. Tedd rendben a weboldalad/ Készíts weboldalt!

Tedd rendbe a rólunk oldalad, frissítsd a fotódat, ha nincs fotód, akkor itt az ideje, hogy kitedd, hogy jobban megismerjenek, hogy kitől is várhatnak segítséget! Foglalkozz vele minden nap egy fél-1 órát, az eredmény nem marad el!

Nincs még weboldalad? Akkor most itt az ideje, hogy készíts egyet! Nézz körül az interneten, hogy mik a lehetőségeid, vagy keress meg egy fejlesztőt, aki elkészíti neked.

2. Állj át online oktatásra!

Ha még nem tetted meg, akkor állj át online oktatásra! Beszéld meg a diákjaiddal, hogy online is tudod őket segíteni a tanulásban. Keresd meg, hogy hozzád melyik lehetőség áll közel, hogy kommunikálj velük! (skype, face, viber stb.)

Keresd fel a régi tanítványaidat, hogy szükségük van e segítségre. Biztos, hogy örülni fognak, hogy gondolsz rájuk, és ha nem is veszik igénybe a szolgáltatásaidat, akkor is az eszükben maradsz, s téged fognak ajánlani, ha valakinek segítség kell!

3. Építs listát! Most!

Ha idáig nem foglalkoztál vele, akkor kezdd el a régi tanítványaidat rendszerezni. Készíts belőlük egy listát, s keresd fel őket, küldj nekik hasznos anyagokat! Készíts hírlevél listát, küldd el nekik, hogy elindult a hírleveled, amiben hasznos anyagokat osztol meg a témáddal kapcsolatban. Biztos örülni fognak, hogy nem kell összevadászni a hasznos infókat

4. Kezdd el az anyagaidat rendszerezni.

Ha olyan vagy mint én, remélem nem, akkor valószínűleg neked is számos anyagod van, amiket elküldtél a diákoknak, fejlesztettél, hogy segítsd a tanulásukat. Ezeket most kezdd el rendszerezni, és oszd meg másokkal. Ha tudsz, akkor készíts hozzá egy hírlevél listát, és máris építed vele az ügyfélkörödet 😉

 

5. Fejleszd magad! 

Biztos neked rengeteg könyved van, amit megvettél, de még ki sem nyitottad. Keresd meg őket, tedd őket sorrendbe,és jelölj ki egy időszakot , amikor elkezded olvasni őket. Vagy keress tréning videókat, amiket megnézhetsz. Írd is be a naptáradba, hogy 10-11:00 tanulás. Mert amit most megtanulsz, azért a későbbiekben iszonyú hálás leszel magadnak az év 2. felében! Körözz le másokat, s kezdj el már ma tannulni!

Készítek egy ajánlót, hogy szerintem miket érdemes most elolvasnod!

 

 

Szólj hozzá

Vissza